Home

Benut het potentieel van jouw organisatie en team en laat de bedrijfsvoering vliegen.

Ben jij verantwoordelijk voor of betrokken bij de bedrijfsvoering van jouw organisatie? Ben jij controller, hoofd Financiën of auditor? Wil je de bedrijfsvoering van jouw organisatie verbeteren en het verborgen potentieel van jouw team of organisatie ontdekken en benutten? Dan help ik je graag!

Als controller, auditor en manager ben ik zelf ruim 20 jaar bij verschillende organisaties in het publieke domein werkzaam geweest. Door deze ervaring heb ik geleerd dat je niet alleen het verschil maakt met inhoudelijke kennis, maar met name hoe je de boodschap brengt en de samenwerking vorm geeft.

Het geeft mij voldoening als ik organisaties, teams en professionals met mijn kennis, ervaring en inzichten kan helpen hun impact te vergroten. Samen te komen tot een werkende en pragmatische aanpak om de bedrijfsvoering te verbeteren. Het geeft energie het vliegwiel in gang te zetten.

 

Weten wat ik voor je kan betekenen?

Met advies, tijdelijke inzet, coaching of training help ik jou of je team graag verder bij de professionele ontwikkeling of het verandertraject.  Wil je meer weten over mijn aanpak en hoe ik teams en organisaties help, klik dan hier. Wil je als professional of leidinggevende meer weten over individuele coaching of één van mijn trainingen, dan kun je onder individuele coaching of training verder lezen.

Ben je geïnteresseerd of heb je andere vragen, neem contact op: 06 – 526 22 605 of theresia@gommans.nl