Individuele coaching

Heb jij een specifieke vraag, wil je één op één werken en in alle rust de diepte in? Dan kun je bij mij terecht voor individuele coaching. Ieder mens is uniek en vraagt om een traject op maat. Uitgangspunt is dat ik je begeleid om zelf stappen te zetten. Bij coachen staan jouw leerdoelen voorop. Bij de start van de coaching bepalen we eerst wat je doelen zijn; wat wil je bereiken en wat zijn de resultaten. Daarna gaan we aan de slag met oefeningen en opdrachten die je helpen stappen vooruit te zetten in het dagelijks leven. Soms zijn één of twee gesprekken voldoende om verder te kunnen, soms vraagt dit een langer traject.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je behoefte hebt aan individuele coaching. Het kan zijn dat je al jaren ergens tegenaan loopt en je er zelf niet uitkomt. Dat kan gaan over situaties op je werk of thuis. Je wilt graag inzicht wat maakt dat je hier niet verder in komt en handreikingen hoe je hier anders mee om kunt gaan. Maar het kan ook zijn dat het best goed gaat, maar dat je meer uit je werk of leven wilt halen, dat je op zoek bent naar rust, geluk en een goede balans tussen werk en privé. Of wellicht wil je een volgende stap in je carrière zetten en heb je behoefte aan advies en helderheid welke richting bij jou past.

Individuele coaching helpt je te reflecteren op je eigen situatie in een veilige één-op-één setting. Je leert jouw eigen patronen te herkennen zodat je stappen kunt zetten deze patronen te doorbreken. Inzien waar jouw kracht ligt en weten wat je echt wilt. Inzicht in jouw overtuigingen en wat jou belemmert.

Het vereist wel dat je ervoor wilt gaan en dat je je openstelt voor zelfonderzoek. Ik ondersteun en begeleid jou hierbij. Vanuit mijn eigen ervaring als coach, maar ook vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat dit moed vereist, doorzettingsvermogen en een bepaalde vastberadenheid. Individuele coaching biedt jou zowel de veiligheid als de uitdaging waarbinnen jij je eigen verandering kunt maken.

Kortom met een individueel coachingstraject help ik jou graag inzicht, rust en overzicht te krijgen zodat er ruimte en plezier ontstaat en je weer zelf stappen vooruit te kunt zetten.

Belangstelling of meer weten?

Neem contact  op of bel 06 – 526 22 605 voor een vrijblijvend intake gesprek. Is er sprake van een klik dan maken we afspraken en starten we de coachingsgesprekken.