artikel in auditmagazine

Sinds twee jaar staat er in het Vroesenpark in Rotterdam een paviljoen waar je wat kunt eten en drinken. Vorige week ging ik er voor het eerst lunchen met een goede vriendin. Gezellig bijkletsen in het lentezonnetje midden in het park. We kennen elkaar al heel wat jaren en een vast gespreksonderwerp is werk en onze eigen persoonlijke ontwikkeling.

Afgelopen jaren jaar heb ik mijzelf verder ontwikkeld en werk ik steeds meer op het snijvlak van persoonlijke en organisatieontwikkeling. Fijn als je dan ook nog opdrachten krijgt die hierbij aansluiten, zoals het professionaliseren van een auditteam, het vergroten van het risicobewustzijn binnen een gemeente, teamcoaching en het auditen van soft controls en gedrag.

Mijn kijk op persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling is de afgelopen jaren enorm verrijkt door ook vanuit systemisch perspectief hiernaar te kijken. Ik heb daarom afgelopen periode een artikel hierover geschreven voor het ‘Het Auditmagazine’. Het is geschreven voor auditors, maar toepasbaar voor iedereen die in een organisatie werkt. Ik ben benieuwd wat je er van vindt!

Systemisch werken in de auditpraktijk