Training

Wil jij je competenties verder ontwikkelen alleen of samen met je team? Ben jij op zoek naar begeleiding of een zinvolle invulling van (een deel) van een team- of heidag? Dan help ik graag. De trainingen en invulling van jouw team- of heidag maak ik op maat zodat deze aansluit bij de praktijk van de organisatie en de thema’s die spelen. Neem contact met mij op, dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Hieronder vind je een aantal trainingen die ik al geef of heb gegeven die als voorbeeld kunnen dienen.

Professionele communicatie en verbindend samenwerken

Al vier jaar verzorg ik met veel plezier deze training voor het IIA Nederland. In deze tweedaagse training gaan we aan de slag met het verbeteren van de samenwerking en communicatie. In de training krijgen de deelnemers inzicht in de eigen manier van communiceren en samenwerken en krijgen ze handvatten om deze te verbeteren. De fundamenten onder onze training zijn de theorie van geweldloze communicatie, Transactionele analyse, NLP en systemisch werken. Interesse in deze training of een andere training van het IIA? Klik hier.

Kennismaken met systemisch werken in organisaties

In een halve of hele dag maak je kennis met systemisch werken in organisaties. Aan de hand van de belangrijkste principes van systemisch werk gaan we aan de slag en ervaren de deelnemers hoe het werkt, wat de kracht ervan is voor elke deelnemer in zijn of haar organisatiecontext. Afhankelijk van de tijd werken we met een aantal casussen die deelnemers in kunnen brengen. Inmiddels is er ook een artikel over dit onderwerp verschenen in het Auditmagazine.

Verandermanagement in de praktijk

Iedereen heeft te maken met veranderingen, ook binnen zijn of haar organisatie. Of je nu zelf verantwoordelijk bent voor een verandering of erbij betrokken bent, het is prettig om meer te weten van verandermanagement. In een of meer dagen gaan we hiermee aan de slag. We gaan na welke krachten er spelen en wat je kunt doen om een (gedrags)verandering in een organisatie makkelijker te maken.

In één dag je loopbaan op een A-4?

Denk je er wel eens over om een andere draai aan je loopbaan of werk te geven? Of als zzp-er succesvoller te zijn? Wil je er niet alleen over nadenken maar hiermee ook daadwerkelijk aan de slag? Dan verzorg ik graag deze workshop van een dag voor jouw organisatie. Ik deze dag gaan we aan de slag met Business Model You©.

Meer weten?

Bel 06- 526 22 605 of mail theresia@gommans.nl.